De ce să faci cadou un escape-room gift voucher?

De câte ori ai fost în situația dificilă de a găsi un cadou potrivit pentru zilele de naștere ale prietenilor tăi? Noi am pățit-o de multe ori. Nu-i niciodată ușor. O carte, un ceas de mână… Sunt câteva opțiuni interesante, dar mai devreme sau mai târziu, rămâi fără ele. Și ce faci atunci?

Escape-rooms în ajutor! Gândește-te puțin. E o experiență spectaculoasă, e un joc al inteligenței, e întotdeauna ceva nou și prietenii tăi nu-l vor uita niciodată. Cadoul perfect, așa-i?

De la noi, poți comanda un voucher-cadou pentru prietenii tăi cât ai zice ”pește”. Avem cele mai apreciate jocuri escape-room pe TripAdvisor în București și prietenul tău poate alege între The Bike Room sau The Virus. Voucher-ul nu este legat de nici unul dintre jocurile noastre, ceea ce înseamnă că alegerea este a celui care primește voucher-ul. De asemenea, beneficiarul poate adăuga jucători suplimentari în echipă, achitând diferența (prețul per jucător x numărul de jucători suplimentari). Există și posibilitatea extinderii termenului de valabilitate al voucher-ului cadou contra cost.

Tu trebuie doar să completezi formularul de mai jos și să efectuezi plata în contul nostru în termen de maxim 7 zile (vei primi detaliile și factura prin email). Iar apoi, sărbătoritul sau sărbătorita va avea la dispoziție 3 luni pentru a-l folosi și a se distra pe cinste!

Pentru a putea comanda un voucher-cadou, trebuie să citești și să fii de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare.